Ячмінь
Україна є лідером експорту ячменю в останні роки.
Ячмінь (Hordeum звичайної L.), є одним з основних злаків. Важливе вживання включає використання як корм для тварин, в якості джерела матеріалу для бродіння для пива і деяких дистильованих напоїв, і в якості компонента різних продуктів здоров'я. Він використовується в супи і тушковані блюда, а в ячмінний хліб різних культур. Зерна ячменю, як правило, зроблені в солод в традиційних і стародавніх способу приготування.
У рейтингу 2007 зернових культур у світі, ячмінь був четвертим як з точки зору виробленого кількості (136 млн. тонн), і в області вирощування (566 000 км ²).
Ячмінь був одним з перших одомашнених зернових в давнину, на площах з відносно великою кількістю води в Західній Азії і поблизу річки Ніл на північному сході Африки.
Ячмінь вирощували в 100 країнах по всьому світу в 2007 році. Світове виробництво в 1974 році було 148 818 870 тонн, з тих пір, спостерігається невелике зниження кількості ячменю, виробленого в усьому світі. За підсумками 2011 року Україна була світовим лідером з експорту ячменю.
Половина виробництва ячменю США використовується як корм для худоби. Ячмінь є важливим фуражнм зерном в багатьох районах світу, як правило, не придатних для виробництва кукурудзи, особливо в північних країнах - наприклад, Північної та Східної Європи. Ячмінь є основним фуражним зерном в Канаді, Європі, а також у північних Сполучених Штатах.
Ячмінь є одним з найбільш популярних інгредієнтів для виробництва кормів.
ТОВ "Валмар Інгредієнтс» може поставити вам Ячмінь фуражний походження Україна.