Желатин

Українська

Желатин - це суміш білкових речовин тваринного походження. Слово «желатин» походить від латинського «gelatus», що означає «замерзлий, застиглий».

Желатин - це прозоре, крихке (коли сухий), тверда речовина без запаху, від злегка жовтуватого до світло-коричневого кольору, що отримується з шкіри і кісток великої рогатої худоби та свиней.

Желатин застосовується у виробництві:

Молочна промисловість - морозиво, сметана, йогурт, сир, вершкові торти;

М'ясо - шинка, холодець, консервовані шинки, м'ясних і рибних консервів, м'ясних хлібів, паштетів;

Десерти - желе десерти, пудинги, глазур;

Кондитерські вироби - жуйки, пастилки, вафлі, цукерки, зефір, цукати, креми;

Інші - консоме супів, соусів, вина;

Фармацевтика - капсули, драже тощо;

Виготовлення клею, фотоматеріалів.

Желатин містить велику кількість гліцину, амінокислоти, яка є одним із джерел енергії для життєдіяльності організму. Білкові продукти бідні гліцином, тому желатин - корисна добавка до м'ясного раціону.

"Valmar Ingredients" пропонує Свинячий Желатин 180-280 Bloom походження Польща. Абиякий mesh можливий від 8 до 32 mesh, стандарт 20 mesh.