Пшениця для помелу борошна

Українська

Україна, також як Росія, є одним з найбільших виробників і експортерів пшениці у світі.

Пшениця (Triticum SPP.) Зернова культура, родом з Леванту - регіону Близького Сходу і Ефіопського нагір'я, а зараз культивується в усьому світі. У 2010 році світове виробництво пшениці було 651000000 тонн, що робить його третім по виробництву зернових після кукурудзи (844 млн. тонн) і рису (672 млн. тонн). Пшениця була другою з виробництва зернових у 2009 році, світове виробництво цього року було 682 млн тонн, після кукурудзи (817 млн. тонн), а також з рисом в якості близького третє (679 млн. тонн).

Це зерно вирощується на площі понад, ніж будь-який інший комерційний злак. Обсяг світової торгівлі пшеницею більше, ніж для всіх інших культур разом узятих. Глобально, пшениця є провідним джерелом рослинного білка в їжі людини, що має більший вміст білка, ніж в інших основних зернових культур - кукурудзі або рисі. З точки зору загальної обсягу продукції, що використовується в їжу, в даний час пшениця на другому місці після рису, як основної продовольчої культури людини і попереду кукурудзи, після поправки на більш широке використання кукурудзи в кормах для тварин.

Пшениця є основним продуктом харчування використовується для виготовлення борошна для дріжджового, бездріжджового та опарного хліба, булочки, печиво, торти, сухі сніданки, макарони, локшина, кускус і для бродіння для приготування пива, інших алкогольних напоїв, або біопаливо.


Цілісні зерна подрібнюють, залишаючи тільки ендосперм для білого борошна. Побічними продуктами цього є висівки і зародки. Цілісні зерна являє собою концентрований джерело вітамінів, мінералів і білків, а очищені зерна в основному крохмалю.

Сировина пшениці можна подрібнити в борошно або, використовуючи тільки тверді сорти пшениці, може бути змолоти в манну крупу; пророщують і сушать для виробництва солоду; дроблена пшениця; пропарена (або на пару), сушена, подрібнена і булгур. Якщо сировина пшениці мелеться на заводі, як це зазвичай робиться, зовнішня лушпиння або висівки може бути використана декількома способами. Пшениця є основним інгредієнтом в таких продуктах, як хліб, каші, сухарі, печиво, мюслі, млинці, пироги, тістечка, торти, печиво, кекси, рулети, пончики, соус, Боза (ферментований напій) і сухі сніданки.

Найбільшим виробником пшениці в 2010 році стали країни ЄС-27, а потім Китай, Індія, США і Росія.

Найбільші експортери пшениці в 2009 році: США, ЄС-27, Канада, Росія, Австралія, Україна і Казахстан. За підсумками 2011 року Україна стала шостим експортером пшениці у світі. Найбільшими імпортерами пшениці в 2009 році: Єгипет, ЄС-27, Бразилія, Індонезія, Алжир і Японія. ЄС-27 був в експорт та імпорт списку, тому що такі країни ЄС, як Італія та Іспанія імпортували пшеницю, в той час як інші 27 країн ЄС експортували свій урожай. Чорноморський регіон - яка включає в себе Казахстан, Росії та України - є найбільш перспективним напрямком для експортерів зерна, він володіє значним виробничим потенціалом з точки зору врожайності пшениці і площі збільшуються. Чорноморський регіон також знаходиться поруч з традиційними імпортерами зерна на Близькому Сході, Північній Африці та Центральній Азії.
У швидко розвиваються Азії, вестернізація дієт, пов'язані із збільшенням добробуту, веде до зростання попиту на душу населення для пшениці за рахунок інших продовольчих товарів.
ТОВ "Валмар Інгредієнтс» може надати Вам борошномельну пшеницю походження Україна і Росія.